Hittade en bild på min mobil som jag gjord...

100media_imag040 (MMS)

Hittade en bild på min mobil som jag gjorde på linnie i måndags. Zebra, me like. Ligger i sängen och andas ut efter en bra dag. Imorgon är jag ledig och då blir det att städa hela huset och gå en promenad med Jenny, catcha upp lite! Miss that babygirl.


That's how we do it

Jag och mami hade tid över idag så vi åkte och köpte lite mer nagelgrejer, en assnygg rosa gelé och lite sticks samt silver, guld och röda dekorationer! Man vill ju bara köpa med sig allt därifrån. Jag är förövrigt astaggad på tattoo den 8de och TREY SONGZ den 20de!! Kan ni komma lite fortare, snällarå.

Kul att jag inte fattar hur man raderar te...

100media_imag041 (MMS)

Kul att jag inte fattar hur man raderar test inläggen haha, nu drar jag och jobbar


Happiness comes to those who laugh

Snoozade lite för länge idag, men det är så skönt. Nu ska jag fixa mig och sen drar jag till salongen. Sen måste jag försöka få in alla bilderna. Solen skiner så det här kommer nog att bli en bra dag!

Credere


Lyssnar sönder den här låten, uuuuunderbar! Har en massa nagelbilder på min kamera och det funkar inte att ladda över dom. Jävla Mac, fattar nada. Den vanliga datorn har gått i graven. Dags att skaffa sig en ny kanske? Jag ger nu upp att försöka fixa den här bloggen, har viktigare saker för mig ikväll. Annars lär jag dampa loss haha.

The sun won't shine until I kiss you


Hello Mr sunshine

Har precis kommit hem från att ha varit på Litzys. Känns ovant att skriva i en blogg igen. MEN det ska jag klara. Håller fortfarande på att fixa lite med den så klar är den inte! Slänger upp en bild på mina egna naglar som jag fixade för ungefär en vecka sen, love them.

Vanlig vit fransk


RSS 2.0