Fuck off

Har ingen som helst lust att blogga, vi får väl se om och när jag kommer tillbaka.

God morgon!!

Blev väckt vid 11 av telefonen och det är jag glad för. Hetsade för att hitta nyckeln till bakdörren och nu sitter jag ute i solen med dator och musik. Bra morgon. Sola ute tills jag ska möta Sabine och då blir det systemet och coop. Grillning på g om grillen funkar. Håller tummarna.

Bra väder.

100media_imag070 (MMS)

Bra väder.


Grab somebody sexy tell 'em hey

Hemma på terassen och lyssnar på musik samt njuter av vädret. Tog av mig sminket och hoppas på att få lite färg iaf. Efter att jag gjorde Angelicas naglar åkte vi till sollentuna för att köpa nåt att äta och sen satte vi oss på edsbergs parken. Det blev lite väl blåsit efter ett tag så vi drog hem. Jag kan inte beskriva hur taggad jag är inför imorgon. TREY SONGZ. Men på dagen blir det grillning, om våran grill har gas eller vad det heter. Men nu blir det fortsätta att få lite färg på ansiktet.
Kan inte lägga upp låtar längre.. Här har ni en underbart bra låt.
Pitbull ft. Ne-yo, afrojack, neyer - Give me everything

Mys på edsbergs parken.

100media_imag070 (MMS)

Mys på edsbergs parken.


Angelicas ascoola nails med guld-rosa leop...

100media_imag070 (MMS)

Angelicas ascoola nails med guld-rosa leopard mönster på tumm och ringfingrarna!


Life is the most spectacular show on earth

Igår var en fullt upp dag. In till stan för att möta upp Jenny, fick med mig en del saker hem. Bara svart haha. Efter åkte jag till salongen och hade två kunder. Som impuls följde jag med Amelie och hennes komisar på bio. Water for elephants. OM det var bra. Var nära på att gråta. Men vilken film. Se den! Köpte även grejer i kista också, oups. Visar bild på allt när jag har fått in bilderna i datorn.

Påväg hem, är så trött att jag avlider.

100media_imag070 (MMS)

Påväg hem, är så trött att jag avlider.


Bio i kista. Följde med syrran och hennes ...

100media_imag070 (MMS)

Bio i kista. Följde med syrran och hennes kompisar. Water for elefants blir det! Länge sen jag såg på bio, fun!


You just need me girl

Hur underbart är det inte att vakna upp till det här vädret? Nu blir det fix och sen drar jag in till stan och möter upp Jenny. Man måste ju passa på att njuta av vädret! Vill vara brun, får se till att sola solarium lite innan sommaren kommer hoho.
Oh vad jag saknar att ha långt hår igen..

Här har du en le bild, PILIPPAN


I bet the neighbors know my name

Hade två kunder idag och sen så satte jag igång att storstäda hela Litzys. Efter gjorde jag om mina naglar, tröttnade på det glittriga och ville ha vitt. Så nu är dom fina till Trey Songz på onsdag!! Taggad brud. Blev klar med allt runt 7 och har städat här hemma nu också. Har lite kvar men har ingen ork. Söta mormor skjutsade hem mig, love you!

Tröttnade nåt enormt på mina förra naglar ...

100media_imag067 (MMS)

Tröttnade nåt enormt på mina förra naglar så gjorde om dom till vit franskt.


Take me back

Gud va roligt jag hade på kalaset. Hektiskt också haha. 30 ungar som ska ha korv och tårta samt lekar. Men det var bra att vi var många som hjälpte till. Det gick till lite längre än halv 8 eftersom att det skulle städas. Att ge popcorn till barn är inte smart. Skjuts hem av papi och jag var fortfarande hyper när jag kom hem. Men jag lugnade ner mig med ett bad. Idag ska jag hjälpa mormor med en sak och sen får jag se vad jag hittar på ikväll. Taggad är jag då inte.

Snart tar 92orna studenten. Det var ett år sen vi tog, då börjar man ju undra vad man har hunnit med. Men jag är rätt så lugn, makeup artist och nagelterapeut. Men ta mig tillbaka till den här underbara dagen!



Underbara väder

100media_imag066 (MMS)

Underbara väder


Välkommnar våren med ballerina

100media_imag065 (MMS)

Välkommnar våren med ballerina


Get back, asap

Kom på att hela huset skulle städas, så att det blir lite fint tills mami kommer hem. Så har damsugit nu iaf. Tar resten om ett litet tag. Städa, ut med Jesse, duscha, fixa mig och sen drar jag till viby och tar hand om Elsas kalas! Min babygirl. Längtar att få komma ut i det underbara vädret.

You get what you give, so give good

Har inte haft någon ork eller lust att skriva idag. Dålig morgon. Varför ska jag alltid ha dåliga mornar? Menmen, imorgon ska jag hjälpa till på min lillesyrras kalas för typ 25 ungar. Love kids så det blir kul. Men det är vid 4 så får se vad jag hittar på innan. Måste ta hand om Jesse också. Såg att vädret ska vara på top ett tag nu. Det gillas!

Hahahahaha


HAAAAAAALLÅÅÅÅ

BRA DAG. Behövde det efter en ASDÅLIG morgon.. Åkte och hämtade mormor på morgonen för att hjälpa henne med en grej och sen drog jag för att möta upp Matilda. Fika, snack och sen drog vi till Teds för att hon skulle tatuera sig. Skit snygg blev den! Snacka om att jag blev taggad när han sa att han hade tid över ifall jag ville göra. Han såg att jag var astaggad på det haha. Så det blev en impuls tattoo. Snyyyyyggg and I like it! Efter drog vi till salongen och jag fixade hennes nails snygga. Lite senare kommer baby Kev hit, det blir chill med film. Ett bra slut på dagen.
Min och Matuldans tattoo

Impuls tatuering, I love it!

100media_imag063 (MMS)

Impuls tatuering, I love it!


Bebis tatuerar sig för första gången!

100media_imag062 (MMS)

Bebis tatuerar sig för första gången!


Cool tjej

100media_imag062 (MMS)

Cool tjej


PUSS

Nu drar jag och hämtar min vän Angelica, cruisa runt lite!

I'm fucking awesome

Åååh vad jag älskar att köra bil. Tog mormors bil (egentligen mamis eftersom att dom bytte över veckan) och cruisade runt lite. Love it. Jessemannen satt brevid mig och var sur. Inte hjälpte det att säga heeeej bebisen inte. Hennes min var fan oslagbar haha. Kom nyss ut från ett välförtjänt bad. Det behövde jag. Föna håret och sen chilla gaaalet. Kanske skjutsar mormor om hon vill lite senare också. BYYE.

Mr. Saxobeat

Ingen bra morgon, fyfan. Vill lägga mig i sängen och somna om. Men har man jobb så har man. Fix lite lätt och sen drar jag. Vill inte vara kvar när man har hantverkare här. Jävla idioter. Vem fan går bara in genom dörren och inte knackar? Ush, hoppas att dagen blir bättre än den här morgonen. Depp inlägg men det skiter jag i. Ha en bra dag haha.

Nicki Minaj, fucking queen

So I'ma bounce back, and I'ma ball out, and everytime you see me I'ma go all out, and I'ma win til the ending. Don't be mad when you see me transcending.

Kan inte somna, igen. Newsflash. Njuter av Nicki Minajs låtar. Grym tjej. Nu kan jag äntligen klia mig igen, höll på att bli tokig med korta stumpar till naglar. Och det varade bara en natt. Sen att min sis säger att dom är klor är en annan 5a, har nog blivit blind av längden. Men hur underbart är det inte att bli kliad med långa naglar? Anställer någon som kliar mig varje dag snart.

It's about love, it's about compassion, it's about kindness and faith. It has nothing to do with luck. You get what you give, so give good

Fattar fortfarande inte blogg.se men har lyckats fixa lite iaf. Så det här får duga. Jag har skrattet i magen som vägrar komma upp, är fööör övertrött. Känner lycka, jag mår bra. Jag har underbara vänner, slå det ni. Det är skönt att jag och Amelie har huset för oss själva nu. Jag blir så lugn. Men miss my mami ändå.

ASBRA låtar just nu


Måndag it is

Kevin drog för ett tag sen, min babyfriend. Chilldag. Fixade mina egna naglar på morgonen och sen kom Kev hit. Nu är jag skit trött. Har precis ätit middag med Amelie. Det blir en lugn ikväll för mig. Har kund tidigt imorgon så måste få lite sömn!
Hahaha nykter tjej, fett snygg not

Chemistry


Nya fräscha naglar

100media_imag061 (MMS)

Nya fräscha naglar


I'm no beauty queen, I'm just beautiful me

Min magvärk vägrar lämna mig. Den har funnits där för länge nu. Alltid är det något fel. Därför kan jag inte somna nu heller. Blir varm och har svårt att andas. Som en jävla sten som vägrar släppa. Jag som ska upp tidigt imorgon också. Behöver en stor bamsekram. Sen vill jag ha sommar, för gud vad jag längtar!

Den här låten går på repeat hos mig


Att man aldrig slutar förvånas över folk


Stolpskott

Bra kväll med Sofia baby, lite för mycket av det goda bara haha. Idag däremot är jag förbannad, vafan tänker du med? Ush, nee nu ska jag ta mig nåt att äta innan jag avlider. CIAO.

Sofia min baaaaaaby

100media_imag060 (MMS)

Sofia min baaaaaaby


LA LA LAND

Fick med mig en vinflaska hem som jag drack ett glas från hos papi och den är slut. Jag mår hur bra som helst och är taggad på en bra kväll. Skulle egentligen ut på krogen men det blev inte så, så jag drar till olearys och träffar filippa och co där istället!

Min lilla lorv är 8 år!

100media_imag060 (MMS)

Min lilla lorv är 8 år!


Nails by Nicole






My new tattoo, tillägnat till my littlesis


Nu systemet, hem och lämna. Sen åka och fi...

100media_imag059 (MMS)

Nu systemet, hem och lämna. Sen åka och fira Elsa.


Klockan är 11 och jag är astaggad


Nothing more, nothing less

Väcktes utav en högljud mami och kan inte somna om. Runt 2 blir det att åka till pappa för att fira my littlesis. Ikväll kör jag all in. Jag behöver komma ut. Tar med mig min kamera till honom så att jag kan lägga in bilder! Mina naglar behövs fixas big time, får se till att hitta en dag när jag kan göra dom.
Long time ago, påväg till grammisgalans efterfest. Bra kväll.

4de är på plats!

Gaddningen är på! Fett nöjd. Visar när jag har tagit en bättre bild. Efter drog jag till solna och åt middag med Kev. Köpte present till min babysis också som fyller år i morgon! Nu är jag hemma och är helt slut. Ikväll är okart, ska till paddys och träffa babe ett tag iaf.

Snart drar jag mot stan med Jenny!

100media_imag057 (MMS)

Snart drar jag mot stan med Jenny!


Godmorgon!


Godnatt

Jag är heeeeeelt. Ingen ork i kroppen. Nu ska jag lägga mig i sängen, deckmode på det.

Drar till jobbet.

100media_imag055 (MMS)

Drar till jobbet.


Sex your body


EEEEEEEEEEEEEEEEEEY

Kyla ner er folket. Smågrej som att glömma ringa mami och hela världen går under. Men jag lever.

Awesome

100media_imag053 (MMS)

Awesome


Credere in chi sei

Tillbaka från en bra dag på stan. Mötte upp min vän, bästa Kevin och så gick vi och lämnade skisserna och sen drog vi till vapiano och åt. Nu är jag död, MEN inte ska jag ta det lugnt för det. Ikväll drar jag och Kev ut. Tagggad. Har lovat att sminka Amelie och Elin med sår och blåtira också.
En av mina älsklingar

Har städat min arbetsplats och rummet så n...

100media_imag053 (MMS)

Har städat min arbetsplats och rummet så nu är det fräscht igen, snart blir det stan!


Makeup by Nicole

Kan inte sova och sover dåligt, har inte kunnat det på några dagar nu. Vet inte vad som har hänt. Sitter och försöker hitta ett bra typsnitt till min ena tatuering som ska göras på fredag. Ska göra två på samma gång men den ena har jag redan fixat klart! Ska till studion imorgon och lämna in skisserna. Taggad tjej!! Sitter och kollar igenom mina smink bilder också och saknar skolan lite. Är diplomerad Makeup Artist sen januari 2011, men det känns som det var forevahhh sen!
Bild BOMB

I'm pretty awesome

Tyvärr har jag inte varit hos papi för att föra över dom bra bilderna från kameran så ni får nöja er med mobilbilder så länge. Linnie och Bea var här idag och fixade sina naglar. Linn fyllde på och ville ha vit fransk med rosa samt guld leopard mönster, det blev rätt så coolt. Bea ville ha vanlig fräsch vit fransk. Efter fixade jag Gudruns naglar som jag glömde ta kort på men det blev röda korta naglar. Det blev en mysig middag med Angelica med en massa prat efter jobbet också. Det är så roligt när man får personer som vill boka tid för att dom har sett naglar som jag har gjort, då blir jag glad!!

Jag har en underbar Matulda, slå det ni.

100media_imag023 (MMS)

Jag har en underbar Matulda, slå det ni.


Kände för red lips idag.

100media_imag051 (MMS)

Kände för red lips idag.


5 April

Alltid underbart att vakna med ett leénde på läpparna. Jobbet vid 10 och sen efter jobbet blir det middag med Angelica. Får träffa två sötnosar idag för sen blir det promenad med Jenny. Våra promenader är bra. PUSSELI.

Bättre bild på naglarna


Ice game, cold as a polar bear


LYCKA

Asbra dag. Kom till jobbet och började städa hela salongen, mindre kul men man gör vad man måste göra! Kund och sen åkte jag till sollentuna för att luncha med Ahmed. Fick även min skiss dom jag ska tatuera på fredag, happy girl. OM jag är exited!! Drog till salongen och hade en ny kund, alltid lika roligt med trevliga människor. Man blir så glad! Blir nog att sova tidigt ikväll för börjar tidigt imorgon. I love my job.

Söta Amanda var här och fixade naglarna, d...

100media_imag048 (MMS)

Söta Amanda var här och fixade naglarna, det blev glittertippar med silver leopardmönster. Snyyggt!


Ute med Jessemannen

100media_imag045 (MMS)

Ute med Jessemannen


Off to work!

Ha en bra dag, för det ska jag ha.

Sitter i bilen och väntar på bebo sis, lag...

100media_imag045 (MMS)

Sitter i bilen och väntar på bebo sis, lagom kul


De'Andre Chad Ramone Way, marry me?


Min bebo myser med mig

100media_imag043 (MMS)

Min bebo myser med mig


Och ja, jag blev awesoooooome

Fuck vilken bra kväll!! Öppnade min första cider vid 5 och blev skjutsad till Angelica. Vi fixade oss och förade där. Vi hade planer på gaudi men faan vilken kö, så vi drog till magenta. Många ansikten man kände igen, fett kul. Det blev lite för mycket folk i slutet men. Svart taxi till Martina, lite snack och sen drog jag och Agge hem till henne. Har aldrig sovit så bra asså. Bra tjej. Ut med Jesse och sen bädda ner mig i sängen, mysa och kolla på film. Det behöööver jag.
Cool tjej

Never give up

Efter jag hade fixat till mina naglar på salongen för att komma på andra tankar åkte jag och sa hej till babe och sen drog jag hem. Deckade rejält. Det blev inge in i dimman, det blir det ikväll istället. Förövrigt så älskar jag min hårfärg nu, brunlila just the way I want it. Sen är det bara att vänta på att det ska växa. Jag ska ha långt hår igen.

I'm no beauty queen, I'm just beautiful me

Jag tänker fixa mig nu, orkar inte vara hemma längre. Har storstädat sen klockan 1 idag. Så jag tänker åka till salongen ett tag. Behöver göra något innan jag blir tokig. Träffa folk. Vill in i dimman och bara bli awesome.

Nails


RSS 2.0